fbpx

Eindvoorstelling 2019

Leerlingen musicalschool Star Stage stralen in Theater de Lux in Nijmegen

Lent, 24 juni 2019

Afgelopen weekend heeft musicalschool Star Stage het musicalseizoen afgesloten met 7 fantastische voorstellingen. In Theater de Lux in Nijmegen traden twee dagen lang 80 leerlingen op. Dit seizoen speelde elke groep hun eigen voorstelling. De zalen zaten vol en de bezoekers waren laaiend enthousiast. Eigenaresse Anne Peuscher is trots: “Wat hebben de leerlingen hard gewerkt en wat stonden ze stuk voor stuk te stralen op het toneel.”

Staande ovatie
“Normaal gesproken spelen we met meerdere groepen één voorstelling, maar dit jaar wilde ik het anders. Ik heb ervoor gekozen om iedereen nog meer uit te dagen en elke groep hun eigen voorstelling te laten spelen. Ik heb dus heel bewust per groep gekeken wat ze nodig hadden en daar een voorstelling bij gekozen. De talentklas kwam zelf met het idee dat ze graag nummers uit The greatest showman wilden zingen en ik heb daar een eigen musicalversie van geschreven.”. vertelt Anne Peuscher. “De leerlingen hebben in korte tijd echt iets heel moois neergezet. Ik heb de afgelopen 3 maanden veel van ze gevraagd, ben af en toe streng geweest, wilde echt alles uit ze halen wat erin zat.” Het harde werken heeft geloond, want het publiek was dolenthousiast. “Het mooiste compliment vond ik van een moeder die schreef: Anne, je hebt onze kinderen laten stralen. Daar krijg ik echt tranen van in m´n ogen. Het gaat er niet om of je nou alles helemaal perfect staat te zingen of te dansen. Het gaat erom dat je er staat. Dat je jezelf durft te laten zien en durft te laten horen, dat je gemotiveerd bent en hard wil werken om te groeien en dat met heel veel plezier en lol.”

Star Stage Summer School

Deze zomer is er voor het eerst een Star Stage Summer School van 12 tot 16 augustus een hele week zingen, dansen, acteren en performen. “Ik wilde dit al heel lang en nu ga ik het gewoon doen. Er komt iemand uit het musicalvak een toffe workshop geven. Natuurlijk sluiten we de week af met een voorstelling in het theater. Je kunt je nog steeds inschrijven.”

 

Proeflessen en start nieuwe seizoen
Star Stage begint in september weer met nieuwe musicallessen op alle locaties in Elst en Lent. Leerlingen tussen 2,5 en 18 jaar kunnen zich aanmelden. Om te ontdekken of musicalschool Star Stage bij jou past, kunnen proeflessen gevolgd worden. Ook beginnen we aankomend seizoen met musical voor peuters en kleuters. “ Het is voor de ontwikkeling van kinderen zo belangrijk om bezig te zijn met muziek en bewegen. Hierdoor krijgen ze zelfvertrouwen en kunnen ze  zichzelf uitten.

Anne sluit af: “Het jaar zit er alweer op. Ik heb genoten van alle blije en stralende gezichtjes het afgelopen weekend. Ik ga eerst nog even nagenieten en daarna weer klaar maken voor een nieuw spetterend seizoen”.

© 2015 Star Stage - Alle Rechten Voorbehouden