Gratis proefles musical.

 

Voor iedereen die ook staat te trappelen om beter te willen zingen, zich willen verplaatsen in het spelen van een personage, die niet stil kunnen zitten als ze muziek horen, meer lef willen krijgen en die gedreven zijn om dit allemaal te willen leren. Goed nieuws. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de groepen. Wacht niet langer en vraag bij mij een gratis proefles aan en begin het nieuwe schooljaar ook meteen met een nieuwe hobby!  Kom meedoen en samen met andere enthousiaste leerlingen het plezier in musical zelf te ervaren.

Op dinsdag 1 september is er een gratis proefles musical voor iedereen tussen de 6-14 jaar die graag wil weten of musical iets voor ze is en of musicalschool Star Stage bij ze past.

Na de proefles zal ik bekijken in welke groep jouw kind het beste zou passen en waar er plek is, mocht hij of zij willen instromen. Dit is belangrijk voor een goede ontwikkeling en les plezier van het kind zowel op persoonlijk vlak als technisch vlak. Dit natuurlijk in overleg met ouders en kind.

Aanmelden voor de gratis proefles

 


Datum:    1 september 2020

Locatie:  Elst, Morel 28. Basisschool t Startblok

Tijd:        Musical 6-8 jaar 15:30-16:30

                 Musical 9-12 jaar 16:45-17:45


Musicalschool Star Stage is voor iedereen die wil zingen, dansen en acteren en met veel plezier, energie, lef, inzet, passie en enthousiasme wil groeien in het theatervak. Ik wil dat leerlingen technieken leren, dat ze zichzelf durven te laten horen en laten zien, dat leerlingen vol enthousiasme in de les staan en er helemaal voor willen gaan. Ik zorg voor een fijne en veilige sfeer om zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen op musicalgebied maar ook op persoonlijk vlak.

Ja, ik wil me aanmelden voor de gratis proefles

 

PS: je krijgt van mij een bevestiging van de inschrijving en alle info. Check voor de zekerheid ook even je SPAM. De mail wil daar nog wel eens in terecht komen. 

PS 2: Dit zijn niet de vaste lestijden. Voor alle lestijden kijk op: http://www.starstage.nl/lesaanbod

 

 

Ik hoop jullie te zien op 1 september bij de proefles!

 

 

Groetjes Anne

Eigenaresse en docent