Anne

Hallo iedereen! Mijn naam is Anne van Londen en ik ben dit jaar begonnen met het geven van musical les aan Lent 1, 2 en 3. Ik heb het heel erg naar mijn zin hier bij Star Stage, omdat er een hele fijne sfeer hangt en er hard gewerkt wordt.

Mijn missie bij Star Stage is om samen met je groep iets moois te creëren. In de lessen vind ik het belangrijk dat leerlingen het gevoel hebben dat ze alles mogen uitproberen en fouten durven maken. Ik word er heel blij als ik zie dat leerlingen groeien in hun zelfvertrouwen en weer zin hebben in de volgende musical les.

Zelf heb ik muziektheater gestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam en heb ik een maand in New York gewoond om hier musicallessen te volgen aan de New York Film Academy. Vanaf kleins af aan ben ik altijd bezig geweest met zingen, spelen en dansen en dit is ook nog steeds mijn grote passie. Na mijn opleiding merkte ik dat ik het lesgeven ook erg leuk vond, omdat ik er zo ontzettend blij van word als ik leerlingen met een blij gevoel de deur uit zie gaan.

Op dit moment combineer ik het lesgeven met optreden en ben ik druk bezig met het uitbrengen van mijn eigen liedje.

Hopelijk tot snel bij Star Stage.

http://annevanlonden.com/