Gastdocenten

Ron Link

Voor zijn deelname aan Idols was hij model en speelde hij onder meer mee in de ‘dinnershows of the centuries’ in studio 21 te Hilversum. In 2003 schreef Ron zich in voor de tweede editie van de talentenjacht Idols, waar hij bij de laatste 10 finalisten in april 2004 als achtste eindigde.

In 2006 deed Ron mee aan de audities van de musical Tarzan, waarna hij de rol van Tarzan kreeg toegewezen. De musical Tarzan was van 15 april 2007 tot 24 mei 2009 te zien in het Fortis Circustheater in Scheveningen

In 2014 speelde Ron in de musical Assepoester.

 

Stijn Fransen

Stijn studeerde af aan de Willem Nijholt Academie voor musical- en muziektheater in Nijmegen. Na haar afstuderen speelde ze in de musical Lover of Loser, naar het gelijknamige boek van Carry Slee.

Stijn speelde vanaf 2013 tot en met 2016 de rol van Renée Krul in de jongeren soap SpangaS, ze was tevens in deze periode te zien in de bioscoopfilm SpangaS in actie. Stijn was van december 2015 tot juni 2018 te zien in de RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden, ze vertolkte de rol van Sam Dekker. In 2017 vormde een dansduo met Toprak Yalçiner in  Dance Dance Dance

 

Vincent de Lusenet

Vincent studeerde af aan de Frank Sanders academie voor Musical en Muziektheater en heeft daarna bij -en hoofdrollen mogen spelen in theatervoorstellingen en musicals zoals o.a. The Beauty and the Beast, Honk!, Fame (Engelstalige en Nederlandse versie), Footloose, Grease, De laatste Wens, Weg van Verwijzen, Spring Returning, Vrouwenvlees, Petticoat, Peter Pan, het echte verhaal,  en The Full Monty. Voor deze laatste mocht hij in 2010 een Johnny Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen voor zijn vertolkte rol.

 

 

 

Hans Lemmen

Hans heeft de MusicalFactory gevolgd in Tilburg . Daarna speelde hij o.a.  Titanic de musical, Chess, Tika is jarig, The sound of music, Mama Mia en Oorlogswinter de Musical. Jeans 13, 14,15 en is solist bij het Koninklijk Luchmacht Orkest.

Hans heeft in seizoen 2013-2014 les gegeven bij Star Stage.