fbpx

Peuter en Kleuter Musical

Aankomend seizoen starten we met musicalles voor de allerkleinsten; Peuter en Kleuter Musical.

De musical lessen zijn voor kinderen vanaf 2,5- 6 jaar. Het is belangrijk dat kinderen al vroeg in aanraking komen met muziek en beweging.  Het kind leert zichzelf te kunnen uiten, vrij te kunnen bewegen en te kijken en luisteren naar elkaar, samen te werken en wordt zelfverzekerder.  In deze lessen van 45 minuten kunnen kinderen hun talent ontdekken, hun fantasiewereld vergroten, creatief bezig zijn en heel veel plezier maken.

In de lessen werken we aan de hand van thema´s. Denk aan kinderboeken, feestdagen, de seizoenen, maar voornamelijk de fantasie en creatie van de kinderen zelf! Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen en kunnen de kinderen zich verkleden.

De lessen worden ingedeeld naar leeftijd. Bij de peuterlessen kunnen ouders bij de les blijven. Bij de kleuterlessen blijven ouders er niet bij. Dit omdat we merken dat het de kinderen te veel afleidt.

Je kan je aanmelden voor een gratis proefles.

aanmelden voor de gratis proefles

 

De proefles zal eind augustus plaatsvinden op onze locatie in Lent of Elst. Overige informatie over tijden  en locatie van de lessen volgt nog.

De lessen zijn 45 minuten.  We werken in blokken van 6 lessen. Kosten voor 6 lessen zijn: €60,-

Op de hoogte blijven van de peuter en kleuter lessen?

Volg Star Stage op Social Media:

Instagram

Facebook

 

© 2015 Star Stage - Alle Rechten Voorbehouden