Talentklas

De theater talentklassen zijn bedoeld voor jou, als je:

– de basistechniek op alle disciplines al onder de knie hebt

-meer verdieping wil in zang, dans, spel en performance

– inzet toont en onwijs gemotiveerd bent;

– er hard voor wilt werken;

– lef hebt;

– voor degene die nu al weten iets met theater te willen gaan doen (opleiding, audities)

De lessen

In deze talentklassen gaan we uiteraard aan de slag met passend en uitdagend musicalmateriaal en de lat zal een stuk hoger te komen liggen dan bij de gewone lessen. Je wordt als leerling dus echt goed aan het werk gezet en uitgedaagd om je grenzen te verleggen, om jou als musicalster nog beter te maken. Uiteraard met een hoop lol en plezier in de lessen en met elkaar. Want volgens mij kan je zonder lol en plezier ook niet groeien.

Ik zal je echt uitdagen in deze talentklassen om elke les weer grenzen te verleggen voor jezelf en dat is soms heel moeilijk en spannend. In deze klassen wil ik het wel met je aangaan om het ´onveilige´ veilig te maken. En dat je daarna trots kunt zijn op wat je hebt bereikt, want alleen dan zal je zien dat je waanzinnige sprongen gaat maken en je jezelf versteld doet staan. Ik zal je nog meer stimuleren op inleving in nummers en scenes, wat ook betekent dat je geraakt wordt door wat je zelf zingt of speelt of door het zien van anderen. Ik wil dat je jezelf echt durft te laten zien en ook aandacht op een toneel naar je toe kunt trekken. Ik wil als docent een samenwerking en wisselwerking met je aangaan. Je mag mij laten weten wat je wilt bereiken, wilt leren en wat je daarvoor van mij nodig hebt. Vooral voor wat oudere leerlingen die al heel duidelijk weten dat ze naar een theateropleiding willen, kan ik heel gericht aan het werk gaan en je ook advies geven in waar je kracht ligt en welke opleiding geschikt zou zijn.

Praktisch

Deze talentklassen worden gegeven op de maandag

18:30-20:00 12-15 jaar

De kosten voor de lessen zijn € 8,50 per uur, dat is €433,50 per seizoen van 34 lessen. Uiteraard is betaling in termijnen mogelijk.

De leerlingen uit de talentklassen zullen het komende seizoen een extra voorstelling/optreden gaan doen om ze iets extra´s te bieden waar ze naar toe kunnen werken.

Auditie

Wil jij graag in deze talentklassen starten in september, dan moet je auditie doen. Aan de hand van jouw auditie krijg je te horen of je geschikt bent voor deze talentklas.

Aan deze auditie zijn kosten verbonden van €12,50. Dit omdat de auditie zo is opgezet dat het gezien kan worden als een workshop en waarin leerlingen dus ook nieuwe dingen aangeleerd krijgen.

Voor meer info of  om je aan te melden voor de auditie gebruik het contactformulier of stuur een mail naar info@starstage.nl