fbpx

zangtechniek

By 3 januari 2020 Algemeen No Comments

 

 

Yes, een les helemaal en alleen gericht op je stem, je ademhaling, je sound, je inleving; kortom een blok zangtechniek. Deze om jou een extra boost te geven als zanger/ zangeres of als je net een beetje meer aandacht wil geven aan je zang en daar beter in wil worden.

De meeste mensen die wel eens zingen herkennen dit; je heb een nummer wat je super graag wil kunnen zingen en dan komt net die ene hoge noot er niet zo uit als je zou willen of je wil graag een nummer lekker hard zingen, maar het lijkt wel alsof de volume knop ontbreekt op je stem. Super frustrerend. Vaak heb je maar een paar kleine aanwijzingen of technieken nodig om je stem al te kunnen verbeteren en weet je wat je moet doen om wél die ene hoge noot te kunnen halen of wél iets meer volume te krijgen.

In een blok van 5 lessen van 1 uur gaat docente en zelf zangeres, Anne van Londen met een klein groepje aan de slag met zangtechniek. Hieronder valt oa ademhaling, volume, hoog en laag, klankkleur, inleving. Dit zal niet alleen musical gericht zijn, maar ook stijlen van pop, jazz en andere muziek genres komen aan bod. In deze lessen krijg je in een klein groepje technieken aangeleerd die je thuis ook makkelijk kan oefenen en toe kan passen.

De lessen zijn op dinsdag van 18:00-19:00 in t Startblok in Elst. Leeftijd is van 10-14 jaar.

4, 11, 18, 25 feb, 3 mrt.

Er is een gratis proefles die je kan volgen om te kijken of deze les iets voor je is. Deze gratis proefles is op dinsdag 28 januari.

Voor meer info en om je aan te melden voor deze proefles.

aanmelden proefles Zangtechniek

 

Zangdocente Anne van Londen.

http://www.annevanlonden.com

© 2015 Star Stage - Alle Rechten Voorbehouden